Vă rugăm să completaţi chestionarul online al Ministerului Educației Naționale legat de transportul elevilor

Banca Mondială, în colaborare cu Ministerul Educației Naționale, desfășoară în prezent un studiu privind serviciile de transport pentru elevii din România în cadrul Strategiei Naționale privind Investițiile în Infrastructura Instituțiilor de învățământ. Una dintre acțiunile de analiză necesare pentru fundamentarea strategiei vizează evaluarea calității serviciilor de transport la care au acces elevii și cadrele didactice și dorește să evidențieze principalii factori care afectează alternativele de transport pentru elevi și care trebuie luați în considerare în procesul decizional privind infrastructura școlară.

Suntem dornici de a afla punctele de vedere și opiniile în mod special a tuturor operatorilor de transport care asigură transport elevilor, de exemplu:

 

·         Companii private de transport,

·         Şcoli care asigură transportul elevilor,

·         Operatori de transport local

·         Orice alt furnizor de transport care ar putea fi interesat.

 

Vă rugăm să distribuiţi acest e-mail către oricine ar putea fi interesat (ex: companii private de transport, şcoli care asigură transportul elevilor, operatori de transport local, etc). Opinia dvs. este foarte importantă şi aceasta este o oportunitate de a ne oferi recomandări, de a ne împărtăşi experienţa dvs. şi de a contribui la acest studiu privind serviciile de transport pentru elevii din România.

 

Link-ul către chestionar îl puteţi găsi mai jos. Completarea acestuia durează maxim 5 minute. Punctele dvs. de vedere vor fi tratate cu confidenţialitate.

Chestionarul transportului pentru elevi - Operatori de transport

  

Vă rugăm să completaţi chestionarul online legat de transportul elevilor


Dacă nu aţi reuşit să ne acordaţi câteva minute până acum, ne dorim să completaţi acest chestionar online legat de transportul elevilor si realizat de către Banca Mondială, în colaborare cu Ministerul Educației Naționale. Aceasta este o oportunitate de a ne oferi recomandări, de a ne împărtăşi experienţa dvs. şi de a contribui la acest studiu privind serviciile de transport pentru elevii din România în cadrul Strategiei Naționale privind Investițiile în Infrastructura Instituțiilor de învățământ. Suntem dornici de a afla punctele de vedere și opiniile în mod special a:

  • Elevilor

  • Instituţiilor publice

  • Instituţiilor ştiinţifice şi educaţionale

  • Autorităților locale şi centrale

  • Părinţilor

  • Inspectoratelor școlare

  • Asociațiilor de părinți/ elevi

Linkul către chestionar îl puteţi găsi mai jos. Completarea chestionarului durează maxim 10 minute. Punctele dvs. de vedere vor fi tratate cu confidenţialitate şi vor fi anonime.
Dacă aţi completat deja acest chestionar, vă rugăm să îl distribuiți şi altor persoane (de exemplu: angajaţi ai autorităţilor locale şi centrale, elevi, părinţi, profesori, asociații ale părinților/ elevilor, etc.) care ar putea fi interesate, prin distribuirea acestui email sau prin copierea link-ul următor intr-un e-mail: Accesibilitatea transportului pentru elevi în România.

 

Vă mulţumim!